Paasveetentoonstelling 2013


!!! Woensdag 20 maart 2013 !!!

   

                                

 

                        
Kleindiersportvereniging Kotex  Den Burg organiseert na  de goed geslaagde Kleindiershow op de schager paasveetentoonstelling van 2012, ook in 2013 weer een Kleindiershow  op woensdag 20 maart 2013.

We rekenen weer op tienduizenden bezoekers uit het hele land, dus over publiek hebben we nooit te klagen. De plaats is weer vanouds op het mooie binnenplein van het overdekte Makado-winkelcentrum in het hartje van Schagen.

Vorig jaar hadden we een hele mooie , zeer afwisselde collectie dieren  ruim 170 stuks. Het was verdeeld over zo’n 45 verschillende rassen in vele kleurslagen   (Konijnen, hoenders, dwerghoenders, kleine knagers ,duiven en cavia’s) .   Het geheel  konden we  dat jaar ruim kwijt op het plein zodat de presentatie naar het publiek er weer gelikt uitzag, dan is het ook een goede propaganda voor de kleindiersport met veel informatie voor  een ieder die wat vragen wil.

Wij vragen dan ook weer uw medewerking door wat,  in een zo groot mogelijk variatie in te zenden want vooral de afwisseling is hier heel belangrijk.

Informatie over de paasveetentoonstelling en eventueel een vraagprogramma  kunt u krijgen bij:

Jac Langes

Molenvaart 303

1761 AG Anna Paulowna

Tel: 0223-522903 of  06-54324940

E-mail: Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!