MEDEDELING VAN HET TER TEAM   

    

Goedendag,

 

In verband met het coronavirus mogen wij ons evenement in Houten op 7 juni niet meer organiseren (overheid).

Dit brengt helaas veel ongemak mee voor veel standhouders en ook ons als organisatie.

Wij doen er alles aan om dit zoveel mogelijk te beperken, daarom hebben wij besloten om de gehele beurs van juni door te zetten naar de beurs van september.

Wat betekend dit voor u?

 -          Als u gereserveerd en ook al betaald heeft voor de beurs in juni (of vanuit de afgelaste beurs van april), zetten wij uw reservering en betaling door naar september, u hoeft dan niet nog een keer te betalen. (neem wel de originele betaalde factuur mee naar de beurs.)

-          Als u gereserveerd heeft voor de beurs in april of juni, maar nog niet betaald heeft, zetten wij uw reservering door naar september, en kunt u met de factuur die u voor april of juni heeft gekregen betalen voor de beurs in september.

-          Verder komt uw factuur van september te vervallen, als u voor beide beurzen had gereserveerd.

 

Als u niet wilt dat uw reservering wordt doorgezet naar september, of op een andere manier verhinderd mocht zijn, dan horen wij dat graag als reactie op deze mail, zodat wij samen met U en de verzekering een passende oplossing kunnen zoeken.

Als wij geen reactie van u ontvangen, dan gaan wij ervan uit dat u akkoord gaat met het overzetten van uw reservering naar september.

  

Met vriendelijke groet/ With friendly greetings/ Mit freundlichen Grüssen,

 

Ter-team